Ders Kayıtları Hakkında Önemli Uyarı

Yeni Kayıt olan ve Devam Eden Öğrencilerin Ders Kayıtları için Kayıt Yenileme Tarihleri 29 Ocak-02 Şubat 2018 tarihlerinde yapılacaktır. Öğrencilerimizin kayıtlarını yaptırabilmesi için https://obs.akdeniz.edu.tr öğrenci işlemleri kısmından şifre ile girmeleri, şifre sıkıntısı yaşayan öğrencilerimiz Enstitümüze müracaat etmesi gerekmektedir. Öğrencilerimizin derslerini seçtikten sonra danışmanına muhakkak onaylatmaları gerekmektedir. Ders Kaydı yapmakta sıkıntı yaşayan öğrencilere Enstitümüz öğrenci işlerinden yardımcı olunacaktır. Öğrencilerin kayıtlarını süresi içerisinde yaptırmamaları kendi sorumluluğundadır. (25.01.2018)